O femeie din SUA a reusit sa stranga 225.000 de dolari pentru un om al strazii care i-a oferit singurii sai bani, 20 de dolari, ca sa o ajute sa cumpere benzina, dupa ce ramasese in pana pe o autostrada din Philadelphia, in timpul noptii. 

Kate McClure a folosit o pagina de internet pentru strangere de fonduri, pentru a aduna cat mai multi bani.

Omul strazii se numeste John Bobbitt, are 34 de ani si este veteran militar. Cand tanara a ramas in pana, John i-a cerut sa incuie masina si sa ramana acolo pana se intoarce el cu benzina.

"Johnny se aseaza pe marginea strazii in fiecare zi cu un carton in mana, m-a vazut ca m-am oprit si ca se intampla ceva (...) Și-a dat singurii sai 20 de dolari ca sa-mi cumpere benzina si sa se asigure ca ajung cu bine acasa", a povestit tanara in varsta de 27 de ani, potrivit Agerpres.ro.

Dupa ce a inceput sa freventeze locul in care Bobbitt obisnuia sa cerseasca, femeia s-a hotarat sa apeleze la site-ul "gofundme" si cu banii stransi sa ii cumpere barbatului o casa si o masina.

Suma de 225.000 de dolari stransa intr-o singura luna i-a depasit asteptarile femeii, care initial isi dorise sa adune 10.000 de dolari pentru omul strazii care a ajutat-o atunci cand a avut nevoie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.