Reactiile liderilor lumii nu au intarziat sa apara in urma atentatului din Barcelona, dupa ce o duba a intrat in multime, in cartierul turistic Las Ramblas.

Update 23:44- "Teroristii nu vor distruge niciodata un popor unit care iubeste libertatea si respinge barbaria. Intreaga Spania este alaturi de victime si familiile lor", a scris premierul spaniol Mariano Rajoy pe Twitter.


Palatul regal: "Intreaga Spanie este Barcelona. Las Ramblas va fi din nou al tuturor"

Presedintele francez Emmanuel Macron si-a exprimat solidaritatea cu victimele din Barcelona. "Suntem alaturi de tine", a scris pe Twitter.


"Statele Unite condamna atacul terorist din Barcelona, Spania si vor face tot ceea ce este necesar pentru a ajuta. Fiti tari si puternici. Va iubim", a scris Donal Trump pe Twitter.

"Toata Europa este alaturi de Barcelona. Gandurile noastre sunt cu victimele si cu toti cei afectati de acest atentat las", a scris si Donald Tusk, presedintele Consiliului European pe aceeasi retea de socializare.

Citeste si: Klaus Iohannis: Condamn ferm atacul terorist din Barcelona



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.