Dupa ce Michael Flynn, consilierul pe probleme de securitate nationala al presedintelui Donald Trump, a demisionat, gestul sau a fost urmat de Joseph Clancy, directorul Serviciilor Secrete, transmite The Washington Post.

Clancy crede ca este momentul sa se retraga definitiv din activitate.

"Succesul Serveciilor Secrete este obtinut cu sacrificii mari din partea fiecaruia dintre voi si a familiilor voastre. Va rog sa acceptati multumirile mele sincere si din inima, pentru dedicarea voastra fata de misiunea noastra. M-ati inspirat. Speranta mea este ca am reusit sa dau inapoi darurile voastre de inspiratie facand bine pentru Serviciile secrete", sustine Joseph Clancy intr-o scrisoare adresata angajatilor, obtinuta de CNN.

"Iubirea mea pentru aceasta agentie nu a facut decat sa complice si mai mult decizia, dar, din motive personale, a venit momentul. Sunt nerabdator sa petrec timp cu familia mea", a adaugat el.

El a transmis Casei Albe dorinta de a se retrage din activitate efectiv din 4 martie. Pana atunci presedintele Donald Trump va trebui sa numeasca un nou director al Serviciilor Secrete.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.