Cautarile pentru descoperirea autorului atentatului care a avut loc in noaptea de Revelion in Clubul Reina din Istanbul continua. Autoritatile au desfasurat in cursul noptii de luni spre marti o operatiune la Istanbul.

S-a descoperit insa o filmare cu presuspusul terorist. Identitatea sa, insa, nu a fost facuta publica pentru a nu perturba ancheta si prinderea sa, dar au fost date publicitatii imagini realizate cu telefonul teroristului, noteaza stirileprotv.ro.

"Informatii despre amprente si infatisarea teroristului au fost gasite (…). Eforturile pentru identificarea sa sunt facute rapid"
, a declarat vicepremierul Numan Kurtulmus.

Jihadistii Statului Islamic
au revendicat luni dimineata atacul armat care a zguduit in noaptea dintre ani clubul Reina din Istanbul, unde au fost ucise 39 de persoane. ”In continuarea operatiunilor binecuvantate pe care luptatorii Statului Islamic le-au condus impotriva aparatorilor crucii din Turcia, un soldat eroic al califatului a lovit unul dintre cele mai faimoase cluburi de noapte, unde crestinii petrec aceasta sarbatoare apostata”, se arata intr-un comunicat al ISIS.

Politia turca a arestat luni opt persoane in legatura cu atacul armat din clubul de noapte de la Istanbul, insa nu si suspectul. Cele opt persoane au fost plasate in arest preventiv de catre echipe din cadrul fortelor antitero din Istanbul si erau interogate la sediul central al Politiei din Istanbul, potrivit agentiei proguvernamentale Anadolu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.