Moscova acuza Kievul ca pune in pericol planurile de pace din estul Ucrainei, liderul rus Vladimir Putin declarand ca au fost dejucate mai multe atacuri pe care Ucraina le planuia in Crimeea, informeaza digi24.ro.

Un atentat terorist in peninsula Crimeea a fost dejucat de Serviciul de Securitate Federala din Rusia, agentii de securitate acuzand Ucraina de planuirea unui atac asupra infrastructurii critice din acest teritoriu, potrivit Reuters si RT.

Ministerul ucrainean al Apararii a negat toate acuzatiile, scrie b1.ro.

”Agentia de Securitate din Ministerul Apararii din Ucraina pregatea orchestrarea unui atac asupra infrastructurii critice din peninsula ruseasca Crimeea”
, a transmis Serviciul intr-un comunicat.

”Cred ca este evident pentru toata lumea ca autoritatile de la Kiev nu cauta o rezolvare a problemelor prin intermediul discutiilor, ci aleg teroarea. Acesta este un lucru ingrijorator. Bineinteles ca sub aceste conditii, intalnirea din China in 'formatul Normandia' nu mai poate avea loc. Fiindca se pare ca cei care au preluat puterea la Kiev, in loc sa caute compromisul si o rezolvare pasnica a neintelegerilor, si-au facut un obicei din a instaura teroarea”, a declarat presedintele Vladimir Putin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.