Un avion de pasageri s-a prabusit, in cursul noptii de vineri spre sambata, pe aeroportul din orasul rus Rostov-pe-Don, incidentul soldandu-se cu moartea celor 61 de persoane aflate la bord, anunta autoritatile ruse.

Avionul de tip Boeing 737-800, apartinand companiei FlyDubai, s-a prabusit la aterizare, in jurul orei 3.50 (2.50, ora Romaniei), pe aeroportul din orasul rus Rostov-pe-Don. Aeronava venea din Dubai (Emiratele Arabe Unite) si avea la bord 55 de pasageri si sase membri ai echipajului. Autoritatile ruse au anuntat ca nu exista supravietuitori, conform BBC News online, citat de MEDIAFAX.

Anchetatorii nu au stabilit clar care sunt cauzele incidentului aviatic, dar vizibilitatea era redusa si vantul batea puternic in zona aeroportului din Rostov-pe-Don.

Potrivit unor informatii neconfirmate, la bord a avut loc o explozie urmata de un incendiu. Pilotii ar fi renuntat la incercarea initiala de a ateriza, zburand circa doua ore in jurul aeroportului pentru a consuma combustibilul. Cei mai multi dintre pasagerii aflati la bordul Cursei FZ981 erau rusi, a transmis guvernatorul regional.

Compania FlyDubai a confirmat producerea unui "tragic accident" in sudul Rusiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.