Presedintele Frantei, Francois Hollande a anuntat ca a fost decretata stare de urgenta pe intreg teritoriul Frantei, iar Administratia Hollande a decis mobilizarea a 1.500 de militari in intreaga tara, pentru misiuni de ajutare a Politiei si Jandarmeriei, in contextul atentatelor de la Paris, soldate cu circa 140 de morti.

"Aproximativ 1.500 de militari suplimentari au fost mobilizati incepand de vineri seara", a transmis Palatul Elysée.

"Au fost adoptate doua decrete: primul se refera la decretarea starii de urgenta, al doilea, la o serie de masuri speciale adoptate in regiunea Ile-de-France. Dispozitiile permit plasarea in arest preventiv la domiciliu a tuturor persoanelor considerate periculoase", precizeaza Presedintia Frantei.

Presedintele Francois Hollande a decretat starea de urgenta pe intreg teritoriul Frantei si a dispus inchiderea temporara a frontierelor. "Toate fortele posibile trebuie convocate pentru neutralizarea teroristilor", a declarat Hollande, cerand mobilizarea armatei, scrie MEDIAFAX.

"Parisul a fost tinta unor atacuri fara precedent", a subliniat Hollande.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.