Cand familia Brightey povesteste tuturor ca cei trei copii ai lor sunt tripleti, nimanui nu ii vine sa creada. Nicola a nascut doi baieti in 2008 si pe cel de-al treilea in 2013.

Acest lucru a fost posibil datorita faptului ca femeia a apelat la inseminare artificiala. Ea, impreuna cu sotul ei au cheltuit 20,000 de lire sterline pentru a avea tripleti. "Este extraodinar sa ma gandesc ca cei trei copii ai mei s-au nascut la cinci ani distanta. Baietii de abia asteptau sa o cunoasca pe sora lor. Ne-am dorit atat de mult aceasta familie si acum este intr-un final completa", a spus Nicola.

Cuplul, care traieste in Wisbech, Cambridgeshire, a incercat sa aiba copii timp de 15 ani si cum nici una dintre metodele naturale nu functionau, cei doi s-au hotarat sa isi stranga bani pentru inseminare artificiala. In urma procedurii, femeia a produs 14 embrioni din care opt au fost fertilizati. Doi i-au fost implantati in uter, iar restul de sase au fost inghetati si pusi la pastrare.

La cinci ani dupa ce s-au nascut primii doi copii, femeia a hotarat ca isi mai doreste unul si a inceput un nou tratament de fertilizare, folosit un embrion din aceeasi familie. "Elisabeth seamana foarte mult cu fratii ei la nastere sunt toti trei ca boabele din aceeasi pastaie. Si oamenilor nu le vine sa creada cand le spun ca sunt tripleti”, a mai spus Nicola.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.