Principesa Irina, fiica regelui Mihai, si sotul ei, John Wesley Walker, au fost arestati joi in Statele Unite pentru organizarea unor lupte de cocosi, relateaza MEDIAFAX.

John Wesley Walker si Irina Walker au organizat cel putin zece lupte de cocosi la ferma lor din apropiere de Irrigon, in statul american Oregon, in perioada 1 aprilie 2012 - 19 mai 2013, potrivit procurorului. Luptele implicau zeci de cocosi, echipati cu cutite sau alte obiecte taioase atasate de picioare, luptand pana la moarte intr-un sport sangeros interzis in prezent in 50 de state americane.

John si Irina Walker - impreuna cu vecinii lor David Sanchez, 29 de ani, si Aurelia Garcia Mendoza, 33 de ani, si prieteni din Hermiston, Mario "El Cuba" Perez, 62 de ani, si Jose Luis Virgen Ramirez, 48 de ani - au fost acuzati de operarea unor jocuri de noroc ilegale si de sacrificarea ilegala a unor animale prin lupta la ferma sotilor Walker din Morrow County.

Pentru fiecare cap de acuzare, ei risca o pedeapsa maxima de cinci ani de inchisoare si o amenda de 250.000 de dolari.

John Walker, in varsta de 67 de ani, a fost sergent la politia din Myrtle Point, iar de la 1 august 1998 a lucrat pentru biroul serifului din Coos County. In 2007, Walker s-a casatorit cu Irina Kreuger, fiica regelui Mihai si a reginei Ana. Principesa Irina, in varsta de 60 de ani, s-a nascut si a crescut in Elvetia si s-a mutat in Oregon in 1983.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.