Unul dintre suspectii care au comis atentatele la Boston a fost ucis, iar celalalt este incercuit intr-un cartier al orasului Waterton unde politia cauta in fiecare casa.

Mii de politisti (in jur de 9.000) sunt in Watertown in apropiere de Boston, unde ziua abia incepe, si il cauta pe cel de-al doilea suspect, potrivit realitatea.net. In cursul diminetii, a avut loc un schimb de focuri in apropiere de MIT. Primul suspect in cazul atentatelor de la Boston a fost ucis in urma acestui schimb de focuri.

Mai multe autobuze au fost trimise in zona pentru evacuarea rezidentilor, in vreme ce politistii cauta din casa in casa pentru a da de urma presupusului atentator.

Seful politiei din Boston a confirmat vineri moartea unui suspect si urmarirea unui al doilea, relateaza AFP.

"Un altul a fugit (...), inarmat si periculos", a precizat seful politiei din Boston Ed Davis pe contul sau de Twitter.

Associated Press relateaza ca cei doi erau frati originari din Cecenia si se aflau in SUA de doi ani. Teroristul urmarit in momentul de fata de politie se numeste Dzhokhar Tsarnaev, are 19 ani si este student la MIT.

Iata poza sa, publicata pe profilul VK (echivalentul rusesc al Facebook).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.