O noua vedeta din lumea felinelor isi disputa rolul de vedeta pe retelele sociale. Rexie este o pisica extrem de energica si simpatica, in ciuda unei dizabilitati. Cu toate aceasta, pisica dovedeste in fiecare zi ca aparentele insala si pozeaza in cele mai dragute ipostaze.

In varsta de trei ani, Rexie a cucerit intr-o perioada scurta Instagramul si a ajuns la peste 200 de mii de urmaritori.

Pe pagina dedicata pe reteaua de socializare, aceasta este prezentata de familia sa ca "Heart thief and happiness giver" (hot de inimi si daruitor de bucurii).

Asa cum bine remarca Boredpanda.com, Rexie este dovada ca dizabilitatea nu trebuie sa devina inabilitate. Pentru ca are coloana vertebrala rupta, motanul nu se poate folosi de labutele din spate, insa tocmai acest incovenient l-au transformat intr-o felina cu o personalitate joviala. Astfel ca ofera in fiecare zi instantanee dragute si caraghioase.

De fotografii se ocupa chiar stapanul lui. Acesta l-a luat in grija dupa ce fusese maltratat de primul stapan, tratamentul ducand la paralizia lui. In timp, Rexie a invatat sa aiba din nou incredere in oameni si afiseaza mereu bucurie, facand aceleasi lucruri ca si cand ar fi perfect sanatos.

Tabbylicious cuteness is about to strike again 😻

A post shared by Handicat that walks on two 🐾 (@rexiecat) on


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.