Tribunalul Brasov a respins, vineri, toate propunerile de arestare preventiva pentru cei 70 de angajati ai CFR Calatori retinuti pentru infractiuni de coruptie si abuz in serviciu, majoritatea acestora avand interdictie de a parasi tara, transmite MEDIAFAX.

Potrivit judecatorului Alina Mioc, presedintele Tribunalului Brasov, instanta a respins si propunerile de arestare pentru al doilea grup de retinuti, format din 33 de persoane, acestia urmand a fi cercetati in stare de libertate, insa avand interdictia de a parasi tara, dupa ce magistratii respinsesera propunerea privind arestarea preventiva si in cazul primului lot de 35 de persoane.

In cazul a doua persoane retinute din cel de-al doilea lot procurorii nu au mai facut propunerea de arestare preventiva.

"S-au luat masuri preventive neprivative de libertate prin interdictia de a parasi tara. Instanta a considerat ca avem probe, dar a apreciat ca nefiind oportuna arestarea", a spus Mioc.

Cel de-al doilea lot de persoane retinute pentru 24 de ore de catre procurori a fost prezentat instantei, vineri seara, la ora 17.00, iar judecatorii au dat sentinta in jurul orei 20.00.

Procurorii Parchetului Tribunalului Brasov au declarat recurs in sala de judecata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.