Un numar de 35 de angajati ai CFR Calatori vor fi cercetati in libertate, avand interdictia de a parasi tara, dupa ce magistratii Tribunalului Brasov au respins, vineri dupa-amiaza, propunerea procurorilor de arestare preventiva.

Potrivit MEDIAFAX, cei 35 de angajati ai CFR Calatori care, vineri dimineata, au fost prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva, vor fi cercetati in libertate, magistratii dispunand pe numele acestora interdictia de a parasi tara.

Cei 35 fac parte dintr-un prim lot, alti 33 de salariati fiind, la ora transmiterii acestei stiri, la Tribunalul Brasov, procurorii solicitand si in cazul acestora emiterea de mandate de arestare.

Un numar de 70 de angajati ai CFR Calatori din cei 81 audiati au fost retinuti de procurorii brasoveni, joi noapte, pentru luare si dare de mita si asociere in vederea savarsirii de infractiuni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.