Vina pentru producerea accidentului in care a fost implicat Serban Huidu, soldat cu moartea a trei persoane, apartine "in totalitate" fostului realizator TV, se arata in motivarea deciziei in cazul Huidu.

Potrivit motivarii sentintei Judecatoriei Brasov, "instanta a apreciat ca revine in totalitate inculpatului culpa in producerea accidentului, accident care nu putea fi evitat decat de inculpatul Serban Huidu", relateaza MEDIAFAX.

2 ani si 6 luni de inchisoare cu suspendare pentru Serban Huidu

Conform motivarii, masina condusa de Serban Huidu a intrat pe contrasens intrucat fostul realizator TV a pierdut din raza vizuala soseaua, intorcand pentru cateva secunde capul spre bancheta din spate, unde se aflau cei doi copii ai sai si bona acestora.

Judecatorii au considerat ca vina lui Huidu "se apropie totusi de pragul minim, fiind in situatia paradoxala in care un nivel relativ redus de culpa a determinat consecinte extrem de grave".

Instanta a tinut cont si de atitudinea manifestata de Serban Huidu pe parcursul intregii proceduri, fiind pe deplin constient de consecintele faptelor sale pe care a inteles sa si le asume.

Judecatorii brasoveni au considerat ca nu se justifica o pedeapsa cu detentie in cazul fostei vedete TV, fiind "o persoana corect integrata social, fara antecedente penale".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.