Ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, a declarat ca documentatia ceruta de Curtea Constitutionala ar trebui sa fie finalizata pana luni.

Intrebat despre posibilitatea ca PDL sa boicoteze actualizarea listelor, ministrul a spus: "Nu cred ca cei de la PDL pot sa boicoteze o actiune legala, dispusa de Curtea Constitutionala".

Curtea Constitutionala a admis, marti, solicitarea formulata de presedintele suspendat, Traian Basescu, de preschimbare a termenului sedintei CC la care va fi decisa validarea sau invalidarea referendumului de demitere, pentru 21 august, motivand instabilitarea politica si impactul asupra economiei, scrie MEDIAFAX.

Ministrul delegat al Administratiei, Radu Stroe, a declarat, astazi, ca peste 65% din datele privind listele electorale permanente "au venit" din teritoriu. Legat de eventuale schimbari majore care ar putea aparea, acesta a spus ca "va fi interesant", scrie evz.ro.

"Speram ca maine sa incepem centralizarea datelor. Luni va trebui sa avem totul gata, ”capacul la lucrare", a spus Stroe, dupa o sedinta desfasurata la sediul Ministerului Administratiei si Internelor.

Radu Stroe nu a precizat in ce ar consta eventualele schimbari majore pe listele electorale permanente, in urma actualizarii, rezumandu-se sa afirme: "Va fi interesant, veti vedea".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.