Social 24 Iulie 2012 10:40
Din aceeasi retea mai fac parte fiica si ginerele senatorului, Octavian Grecu, zis "Butoane", sefi din ANAF, comisari ai Garzii Financiare Centrale si din Giurgiu si ai Directiei Finantelor Publice Giurgiu.


Reteaua era specializata in obtinerea unor importante beneficii financiare, ca urmare a derularii unor operatiuni de import sau achizitii / livrari intracomunitare de bunuri, neinregistrarea in documentele contabile a operatiunilor realizate si / sau inregistrarea de operatiuni nereale, in scopul obtinerii rambursarii ilegale de TVA.

Evazionistii cu senatorul in frunte prejudiciau anual statul roman cu 40 de miliarde de lei.

In scopul destructurarii grupului, procurorii DIICOT deruleaza astazi un numar de 256 perchezitii domiciliare, pe raza municipiului Bucuresti si a judetelor Giurgiu, Arges, Ilfov, Buzau, Gorj, Dolj, Timis, Bihor, Constanta si Valcea.

Intrebat de calitate are in acest dosar de evaziune fiscala, senatorul Cezar Magureanu a declarat, marti dimineata, ca este invinuit pentru constituirea si sprijinirea unei retele infractionale si ca a fost citat sa se prezinte joi la ora 13.00 la audieri la DIICOT.

Magureanu a spus ca el este un om integru, care provine dintr-o familie buna si foarte cunoscuta in Giurgiu, catalogand drept "rusinos" ceea ce se intampla.

"Este rusinos ceea ce se intampla. Am o familie sanatoasa, serioasa, nu am facut nimic care sa contravina legilor, nici acum si nici inainte de 1989", a spus Magureanu, citat de MEDIAFAX.

Citeste si:
Alți doi parlamentari au demisionat din grupul PNL, după Ludovic...
Alți doi parlamentari au...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.