Astăzi, alți doi parlamentari, senatorul PNL, Ovidiu Iosif Florean, și deputatul Alexandru Kocsis au anunţat că au decis să părăsească grupul parlamentar PNL.

Alți doi parlamentari și-au anunțat retragerea din grupul parlamentar PNL

Deputatul Alexandru Kocsis a anunțat că se retrage din grupul parlamentar PNL și va activa o perioadă în calitate de deputat neafiliat. Acesta a specificat că nu demisionează din partidul PNL.

"Nu voi mai valida orgoliile politice ale unor copii bătrâni, Klaus Iohannis şi Florin Cîţu, persoane care nu sunt capabile să înţeleagă dramele umane care se petrec în jurul lor. Am speranţa că PNL se va trezi în timp util şi va redeveni acel partid serios care a guvernat ţara anul trecut şi care, în campania electorală, a vorbit doar despre cum vom dezvolta România cu bani europeni", a spus Alexandru Kocsis în plenul Camerei Deputaţilor, potrivit DCNews.

Decizia senatorului Ovidiu Florean

Chiar din ziua în care Ludovic Orban și-a anunțat demisia, senatorul Ovidiu Florean, a declarat că îi va fi alături în continuare și îl va susține pe fostul lider PNL.

“Indiferent ce se va întâmpla pe viitor, eu voi rămâne fan Ludovic Orban și îl voi sprijini cu toată puterea mea, de câte ori voi putea, pentru că e un liberal veritabil, un liberal adevărat și un om de un milion de puncte”, afirma Ovidiu Florean într-o postare pe pagina sa de Facebook. La doar o zi distanță, senatorul a anunțat că se retrage și el din grupul parlamentar PNL

Ludovic Orban a demisionat din grupul parlamentar PNL

Ludovic Orban a anunţat marți în plenul camerei Deputaţilor, că demisionează din grupul parlamentar al PNL, însă își va continua activitatea în calitate de parlamentar neafiliat.

„Nu am altă soluţie pentru a fi consecvent fata de cetăţenii români care mi-au acordat încrederea decât de a mă despărţi, sper temporat, de colegii mei. Ceea ce s-a întamplat în ultimile patru luni depăşeşte orice imaginaţie”, a spus Orban

Citeste si:
Ludovic Orban a anunțat primul termen la Curtea de Apel în procesul...
Ludovic Orban a anunțat...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Octombrie 2021 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.