Liderul MISA nu se mai afla in Suedia, au declarat reprezentantii Inspectoratului General al Politie Romane (IGPR).

"Exista informatii ca Gregorian Bivolaru se afla pe teritoriul altei tari. Situatia operativa nu permite dezvaluirea locatiei unde se afla acesta", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Romane, Raluca Seucan.

MISA: O secta ce combina yoga cu sexul si pornografia

Gregorian Bivolaru a fost arestat in aprilie2005 in Suedia, insa in luna noiembrie a aceluiasi an autoritatilor romane li s-a respins cererea de extradare a acestuia, a precizat Raluca Seucan, potrivit MEDIAFAX.

Bivolaru este dat in urmarire de peste sapte ani, fiind acuzat si ulterior trimis in judecata pentru perversiune sexuala, act sexual cu un minor si trafic de minori.

Bivolaru a fost achitat pentru infractiuni sexuale

Judecarea dosarului liderului Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA), Gregorian Bivolaru, a fost amanata, joi, pentru 7 iunie de catre instanta suprema, dupa ce partea vatamata a cerut un termen pentru angajarea unui avocat si pregatirea apararii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.