Liderul Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA), Gregorian Bivolaru, judecat pentru perversiune sexuala, act sexual cu un minor si trafic de minori, a fost achitat, luni, de Curtea de Apel Alba Iulia

Hotararea Curtii de Apel Alba Iulia nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs in termen de zece zile, iar recursul va fi judecat de Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ).

Liderul Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut (MISA), Gregorian Bivolaru, judecat pentru perversiune sexuala, act sexual cu un minor si trafic de minori, a fost achitat, in data de 23 aprilie 2010, de Tribunalul Sibiu, la cinci ani de la debutul procesului, potrivit MEDIAFAX.

Instanta a dispus incetarea procesului pentru alte infractiuni, respectiv coruptie sexuala, act sexual cu un minor, ambele in forma continuata, si trecerea frauduloasa a frontierei Romaniei, "ca urmare a intervenirii prescriptiei raspunderii penale".

Dosarul in care Bivolaru a fost judecat a fost stramutat la Tribunalul Sibiu in data de 13 ianuarie 2005, de la Tribunalul Bucuresti - Sectia Penala, la cererea inculpatului. Sentinta Tribunalului Sibiu a fost atacata cu apel de Parchetul Tribunalului Sibiu, iar apelul a fost judecat de Curtea de Apel Alba Iulia.

In prezent, Bivolaru se afla in Suedia, unde a primit azil politic.

Citeste si: Bivolaru cere daune morale statului roman


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.