Grupul de hackeri Anonymous a reusit sa sparga site-ul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronica (INOE).

Ca urmare a atacului, factiunea romana a grupului Anonymous a sustras in total 2,8 GB de pe serverele INOE, continand 1.810 fisiere in 297 de foldere.

"Pe parcursul a doua zile, am dus o batalie pe marile furtunoase ale Internetului, dar am reusit in final sa castigam aceasta lupta. De aceasta data, nava noastra a invadat Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Optoelectronica ( INOE), si alte subdomenii importante, de unde a reusit sa descarce documente foarte interesante", a anuntat pe Twitter, factiunea romana a grupului Anonymous.

Conform documentelor publicate pe Internet, INOE cheltuieste foarte multi bani, fapt ce a atras interesul Anonymous. Un document facut public din cele piratate ar indica faptul ca INOE ar fi cheltuit 300.000 de dolari pe un computer, relateaza adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.