Secretarul de stat al Ministerului Administratiei si Internelor pentru relatia cu prefecturile, Mihai Capra, a declarat luni ca 54 de localitati sunt izolate si 94 de drumuri judetene sunt blocate din cauza starii vremii.

Mihai Capra a spus ca, dintre cele 54 de localitati izolate, 21 sunt in Vrancea, numarul oamenilor afectati de fenomenele meteorologice fiind estimat in aceste localitati la 5.431.

Potrivit secretarului de stat, sunt peste 24 de localitati care nu sunt alimentate cu energie electrica, dintre care 12 se afla in Buzau si opt in judetul Cluj. Echipe de la companiile de furnizare a energiei electrice lucreaza la remedierea avariilor, a asigurat secretarul de stat, citat de romanialibera.ro.

CFR Calatori a anuntat, in aceasta dimineata, ca 300 de trenuri de calatori sunt anulate, plus trenurile suburbane spre si dinspre aeroport.

Citeste si:
Cum se circula la inceputul saptamanii?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.