Inceputul unei noi saptamani de gheata nu aduce foarte multe restrictii de trafic. Urmareaza sa vedem daca ninsoarea va agrava situatia pana la finalul zilei.

[UPDATE 17:30] A1 a fost deschis.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca, incepand cu ora 17.15, circulatia rutiera pe Autostrada A1 Bucuresti – Pitesti a fost redeschisa in ambele sensuri pentru vehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 3,5 tone.

[UPDATE] A1 si A2 inchise

Traficul rutier pe Autostrada Bucuresti - Pitesti a fost inchis, luni, la ora 15.30, iar circulatia pe DN1 intre Capitala si Barcanesti a fost intrerupt pentru aproximativ o ora, pentru deszapezire.

Potrivit informatiilor Centrului Infotrafic, circulatia pe DN1, intre Bucuresti si Barcanesti, va fi oprita intre orele 16.00 si 17.00, pentru facilitarea operatiunilor de deszapezire, potrivit MEDIAFAX.

Totodata, de la ora 15.30 s-a intrerupt traficul rutier si pe A1.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la ora 12.00 erau inchise toate drumurile nationale din judetele Buzau, Ialomita, Galati, Braila, Vrancea, Tulcea si Calarasi din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile.

Incepand cu aceeasi ora, circulatia pe DN 2 a fost inchisa inchisa pe sectorul Bucuresti – Bacau, pe DN 24B – pe tronsonul Albita-Crasna si in continuare pe DN 24 Crasna – Tecuci – Tisita, iar pe DN 26 pe tronsonul Murgeni – Galati. De asemenea, sunt inchise si DN 3 Bucuresti – Calarasi si DN 4 Bucuresti – Oltenita.

Traficul a fost inchis, incepand cu ora 12:30, pe DN 7 Vestem - Ramnicu Valcea din cauza avalanselor de zapada, informeaza Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

La aceasta ora traficul rutier se desfasoara cu dificultate, din cauza stratului de zapada de pe carosabil si a viscolului puternic, pe Autostrada Bucuresti-Pitesti. Traficul greu este interzis autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe sensul de mers catre Bucuresti.

Raman in continuare blocate:

A2 Bucuresti – Fetesti;
DN 1D Albesti Paleologu – Urziceni;
DN 23B Maicanesti – Ciorasti;
DN 61 Ghimpati – Gaesti;
DN 65A Buzoesti – Surdulesti (Arges) , Putineiu – Turnu Magurele (Teleorman) ;
DN5B Giurgiu – Ghimpati;
DN 2A Slobozia – Urziceni;
DN 2C Costesti – Slobozia;
DN 41 Oltenita – Daia.

Citeste si
Avertizare meteorologica: Cod portocaliu si galben de ninsori

Citeste si:
ANM: Trei județe, sub avertizări cod portocaliu de vreme severă....
ANM: Trei județe, sub...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.