Noi proteste in diferite orase ale tarii.

Protestele continua, bucurestenii neincetand sa-si arate solodaritatea fata de Raed Arafat. Cateva zeci de persoane s-au adunat in Piata Universitatii sambata si protesteaza pasnic. In Deva zeci de soferi si taximetristi au pornit marsul de protest prin oras si alte zeci de protestatari s-au indreptat spre Prefectura. Alte zeci de persoane au iesit in strada sa-si manifeste protestele impotriva regimului Basescu si in Cluj, Constanta si Timisoara, potrivit Antena3.

Actiunile de protest au inceput de vineri seara. In timpul lor nu au fost inregistrate incidente. Un singur barbat a fost ridicat de jandarmi si dus la sectia 17 de politie dupa ce a incercat sa forteze intrarea la Palatul Cotroceni. El nu facea parte din grupul de protestatari.

Oamenii au venit in mars din Piata Universitatii unde s-au adunat in jurul orei 18.00, pentru a-l sustine pe Raed Arafat.

Lozinci impotriva presedintelui Traian Basescu si impotriva guvernantilor

Enache a precizat ca oamenii care s-au adunat in Piata Universitatii nu au fost condusi la sectia de politie pentru ca printre ei erau foarte multe persoane in varsta si femei. "Trebuie sa asiguram ordinea publica, nu sa o tulburam", a spus Georgian Enache, potrivit MEDIAFAX.

Mitinguri pentru sustinerea lui Raed Arafat au loc vineri seara in Brasov, Timisoara si Sibiu.

Timisoara: Aproximativ 200 de persoane participa la un miting pentru sustinerea lui Raed Arafat

Aproximativ 200 de persoane au participat in Piata Victoriei din Timisoara, la un miting pentru sustinerea lui Raed Arafat, manifestarea neautorizata fiind anuntata prin intermediul retelelor de socializare.

Cele 200 de persoane care participa la miting s-au adunat in jurul orei 18.30 in Piata Victoriei din Timisoara, actiunea fiind anuntata de joi seara prin intermediul retelelor de socializare.

Citeste si:
Explozii uriașe la o stația GPL din Crevedia. O persoană a decedat
Explozii uriașe la o stația...

Presedintele PNL Galati, Bogdan Boza, este unul din initiatorii protestului de pe Facebook, intitulat: „Mars de solidaritate cu raed Arafat si SMURD, Bucuresti”. "Muresenii arata ca le pasa! Este timpul ca si bucurestenii sa faca acelasi lucru! Propun sa ne strangem in pta Universitatii (Teatru National) si sa mergem la Palatul Cotroceni. Sa-i pregatim un debut de week-end democratic celui care doreste demolarea SMURD-ului: Traian Basescu!", spune el, potrivit HotNews.

Manifestantii scandeaza "Basescu nu uita, va veni si vremea ta", "Jos Basescu", "Tineri, veniti cu noi", "Azi in Timisoara, maine in toata tara", in timp ce unii dintre ei au afisat foi A4 pe care scria "Pro Arafat".

Unii dintre manifestanti au declarat presei ca nu sunt de acord cu proiectul Legii sanatatii si cu intentia presedintelui Traian Basescu de a desfiinta SMURD. Mitingul nu este autorizat, insa este supravegheat de politisti si jandarmi.

Citeste si:
Ponta, atac la adresa Guvernului: Omorâţi economia și pe românii...
Ponta, atac la adresa...

Brasov: Peste 500 de persoane s-au adunat in Piata Sfatului

Peste 500 de persoane s-au adunat, vineri seara, in jurul orei 19.00, in Piata Sfatului, din Brasov, pentru sustinerea lui Raed Arafat, intr-o actiune neautorizata, jandarmii masati in zona incercand fara succes sa le opreasca deplasarea spre sediul Prefecturii.

Raed Arafat a facut apel la oameni sa nu mai iasa in strada si sa nu se lase manipulati politic prin diverse anunturi pe internet sau alte mijloace intrucat actiunile pot degenera si afecta ideile fata de proiectul Legii sanatatii.

"Multumesc mult oamenilor pentru sustinere. Dar ii rog pe toti sa nu se lase manipulati politic. Sa nu iasa in strada, sa nu raspunda la nicio chemare si provocare de pe internet sau de la televiziuni"
, spune Arafat, conform ZF.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.