"Scoala e dusa, o mare jale, cine ia Bacul e foarte tare. In ritmul asta, in cativa ani, vor fi in tara numai prostani...".

Serviciul Roman de Comedie a lansat o piesa parodie pe subiectul rezultatelor dezastruoase la examenul de bacalaureat din acest an. Imnul se numeste "Viata e dura" si ironizeaza stilul de viata al elevilor din Romania.

Miercuri, deputatii social-democrati au depus la Parlament un proiect de lege potrivit caruia absolventii care nu au luat bacalaureatul s-ar putea inscrie la facultate, unde pot urma un an pregatitor. [Elevii care nu si-au luat BAC-ul se pot inscrie la facultate?].

La sesiunea din vara a examenului de bacalaureat au promovat doar 45,72% dintre elevi, fiind cea mai scazuta promovabilitate din ultimii 20 de ani. La sesiunea din toamna, au promovat examenul doar 16,8% dintre absolventi.

Citeste si: ANOFM: Numarul tinerilor care isi cauta un job este ingrijorator

Cati elevi au luat BAC-ul in anul scolar 2010-2011?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.