Ministerul Educatiei a inceput afisarea rezultatelor de la examenul de bacalaureat. Ultima proba a bacalaureatului, cea la proba scrisa la alegere, a avut loc pe 1 iulie.

Ministerul Educatiei a inregistrat 661 de eliminari la prima sesiune a bacalaureatului din 2011, candidatii dati afara de la test pentru frauda nemaiputand sustine examenul in toamna acestui an si nici in vara anului viitor.

VEZI AICI REZULTATELE LA BACALAUREAT

Cel mai mare numar de candidati eliminati a fost inregistrat la proba obligatorie a profilului, care a fost sustinuta miercuri, de la care au fost scosi din examen 268 de elevi, 111 dintre acestia fiind de la Grupul Agricol "Alexandru Borza" din Geoagiu si 37 din Bucuresti, transmite MEDIAFAX.

De asemenea, de la proba scrisa de limba si literatura romana, sustinuta luni, au fost eliminati 233 de candidati, cei mai multi in Mehedinti - 33, Bucuresti - 29 si Constanta - 19. [Rusine Funeriu! Oare si-ar lua BAC-ul?]

In 4 iulie vor putea fi depuse eventualele contestatii, care vor fi rezolvate in 5 - 7 iulie, urmand ca in 8 iulie sa fie afisate rezultatele finale.

Bacalaureat 2011: Vezi subiectele la matematica si istorie


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.