Membrii familiei lui Bercea Mondial a strans in ultimii cinci ani 120 de dosare penale.

Lucratorii Inspectoratului de Politie a Judetului (IPJ) Olt au avut de solutionat in ultimii cinci ani aproape 120 de dosare penale constituite pe numele unor membri ai familiei lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, relateaza MEDIAFAX.

Potrivit purtatorului de cuvant al Politiei Olt, comisar Claudia Radu, majoritatea dosarelor au la baza plangeri penale facute intre membri ai familiei Anghel.
Mai mult, in prezent, Politia Olt are in lucru alte sase dosare penale pe numele lui Sandu Anghel. Cinci dintre aceste dosare privesc cauze judiciare, iar unul este pe economic.

Bercea Mondial, cercetat si pentru santaj si camatarie

Eugen Iacobescu, procurorul care instrumenteaza dosarul in care Sandu Anghel este cercetat pentru tentativa la omor calificat, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca Bercea Mondial este cercetat in mai multe dosare de santaj si camatarie , el fiind "cel mai bogat om" din judetul Olt.

Sandu Anghel a fost arestat, duminica , de Tribunalul Olt intr-un dosar in care este cercetat pentru tentativa la omor, dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, Ionut Anghel, zis Mercedes, care este internat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.