Traficul rutier este blocat complet, marti dimineata, pe DN 7 Pitesti - Ramnicu Valcea, dupa ce doua autovehicule de mare tonaj s-au ciocnit frontal, in dreptul localitatii argesene Cotmeana, in urma accidentului unul dintre soferi pierzandu-si viata, iar celalalt fiind grav ranit.
Potrivit purtatorului de cuvant al IPJ Arges, comisarul Danut Dinu, la ora transmiterii acestei stiri, la fata locului se afla echipaje ale Polittei si ale pompierilor militari, SMURD si de ambulanta, victimele - un sofer roman si unul polonez - fiind scoase din cabinele TIR-urilor, primul fiind decedat, potrivit MEDIAFAX.

" Deocamdata, nu se stiu cauzele coliziunii frontale si dinamica producerii accidentului. Cauzele ar putea fi oboseala sau neatentia in conducere. Cert este ca soferul polonez grav ranit a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta din Pitesti, iar conducatorul auto din celalalt TIR, un cetatean roman, a decedat" , a declarat comisarul Danut Dinu.

Potrivit sursei citate, din cauza accidentului, traficul rutier a fost blocat pe ambele sensuri, la fata locului fiind asteptata o macara de mare tonaj care sa ridice si sa indeparteze de pe carosabil cele doua masini mari.

  • Un TIR a derapat si a intrat in zidul muzeului din Calugareni

In localitatea Calugareni, un TIR a derapat si a intrat in cladirea muzeului din localitate. Soferul povesteste ca a pierdut controlul masinii in momentul in care a trecut peste o portiune de gheata, de pe carosabil, scrie Realitatea.net.

  • Atentie la carosabil!
Un numar de 87 de tamponari si patru accidente rutiere, soldate cu patru raniti, au avut loc, in ultimele 24 de ore, pe strazile Capitalei, media acestora situandu-se in limite normale.

Purtatorul de cuvant al BPR Bucuresti, Ioana Stancu a declarat, pentru MEDIAFAX, ca in urma accidentelor rutiere doua persoane au fost ranite grav, iar doua au suferit rani usoare. Aceasta a precizat ca pe carosabilul umed se poate forma polei, daca temperatura va scadea. Ea a atentionat ca astfel de situatii s-ar putea intalni in zona pasarelelor, rampelor, pasajelor si a podurilor.

Citeste si:
Schimbare pentru șoferii români implicați în accidente. De astăzi,...
Schimbare pentru șoferii...

Totodata, marti dimineata in Capitala erau doua semafoare defecte, la intersectiile strada Sandu Aldea - Bulevardul Ion Mihalache si Calea Stirbei Voda - strada Berzei.

  • Un tramvai a deraiat in Capitala

Circulatia tramvaielor liniei 20 a fost reluata, luni, dupa 30 de minute de blocaj din cauza deraierii unui tramvai la intersectia bulevardelor Bucurestii Noi si Gloria. Nu au existat victime in urma incidentului, a carui cauza este inca necunoscuta, a precizat purtatorul de cuvant al RATB, Constantin Tobescu, potrivit Realitatea.net.

"Circulatia tramvaielor liniei 20 a fost intrerupta luni, in jurul orei 18,05, din cauza deraierii unui tramvai cu boghiul doi, in zona Bucurestii Noi, inaintea intersectiei cu bulevardul Gloria. O echipa a RATB s-a aflat la fata locului pentru repunerea boghiului pe sine. Tramvaiele liniei 20 au fost deviate la cel mai apropiat capat, in zona Damaroaia", a declarat Constantin Tobescu.

Citeste si:
Mai multe zone din România au fost acoperite de zăpadă. Utilajele...
Mai multe zone din România au...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.