Cazul invatatoarei Cristina Anghel, aflata in criza foamei de 59 de zile, este dezbatut de jurnalistii CNN.

"O invatatoare din Romania aflata in criza foamei de 59 de zile ii critica pe guvernanti ca o ignora si se poarta ca si cand nu ar exista", comenteaza CNN cu privire la acest caz.

"In momentul in care am observat faptul ca nimanui nu ii pasa ca o lege este incalcata, dar mai ales ca nimanui nu ii pasa ca un om este in greva foamei, riscandu-si viata si sanatatea in numele principiilor, am deci sa continui greva pana cand politicienii vor respecta legea", a declarat invatatoarea pentru CNN.

Nu ma voi opri pana cand politicienii nu vor intelege ca Romania este tara noastra si vrem ca aceasta tara sa fie asa cum ar trebui", a marturisit invatatoarea pentru jurnalistii CNN.


Cristina Anghel sustine insa ca nu vrea sa se sinucida, amintind de cazul unei colege, invatatoare la aceeasi scoala, pe nume Maria Corcoveanu, care s-a sinucis saptamana trecuta de teama ca nu isi va mai putea permite sa supravietuiasca.

CNN noteaza ca au incercat sa contacteze oficiali din Ministerul Educatiei, insa acestia au refuzat sa comenteze.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.