Cateva mii de craioveni au participat, vineri seara, la spectacolul de muzica populara organizat in cadrul manifestarilor dedicate Zilelor municipiului, pe scena amplasata in cartierul Craiovita Noua urcand si primarul suspendat al Craiovei, Antonie Solomon, care a interpretat o melodie populara.

Antonie Solomon a urcat pe scena pe care canta Ansamblul "Maria Tanase", vineri seara, in jurul orei 21.00, alaturi de interpretii de muzica populara Constantin Enceanu si Petrica Matu Stoian, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cei trei au interpretat impreuna o melodie populara despre parinti. "La multi ani Craiovita! La multi ani craioveni!", li s-a adresat primarul Antonie Solomon, care nu-si poate exercita mandatul dupa ce magistratii Tribunalului Galati i-au interzis sa-si exercite functia.

"Ii dau un 10 pentru prestatia dumnealui, pentru ca este primarul din inimile noastre, dar nu ii dau un 10 cu felicitari pentru ca mai are cateva lucruri de pus la punct", a afirmat Constantin Enceanu, care este si directorul Ansamblului "Maria Tanase".

La spectacolul de muzica populara de vineri seara au participat cateva mii de craioveni, organizatorii amplasand in apropriere de scena gratare si dozatoare de bere.

"Merge vanzarea. Pana acum, am vandut peste 25.000 mici. E frig afara, iar lumea se mai incalzeste mancand un mic bine pregatit", a spus unul dintre comerciantii din cartierul Craiovita Noua.

Zilele Craiovei continua si sambata cu acordarea premiilor "Mozaicul", Ziua Recoltei, un concurs de sah blitz, o competitie de dans sportiv sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv, seara urmand sa sustina concerte pe Velodromul din Parcul Romanescu formatiile Iris, Voltaj si Magazinul de Muzica.

Cea de-a 14-a editie a Zilelor Craiovei, care a inceput in 22 octombrie, se va incheia marti, 26 octombrie.

Primarul Craiovei, Antonie Solomon, lider al PDL Craiova, a fost arestat preventiv, in 3 martie, pentru luare de mita in forma continuata, uz de fals si fals intelectual. El a fost incarcerat la Penitenciarul Colibasi, iar in 7 iulie a fost transferat la Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.

Citeste si:
Deţinutul evadat din spital după ce a îmbrăcat haine de medic a...
Deţinutul evadat din spital...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.