Social 12 Mai 2022 09:18 de Clara Vacaru
Bărbatul care a evadat din Spitalul Bagdasar-Arseni, după ce a îmbrăcat halatul unui medic și a ieșit nestingherit din clădire, a fost prins. În scurta lui perioadă de libertate, el a mers cu metroul, cu tramvaiul şi a ajuns chiar şi la piaţă.

Îmbrăcat în pantaloni scurți și în halat, Adrian Constantin Dincă (32 de ani) condamnat definitiv la o pedeapsă privativă de libertate de 23 de ani şi 10 luni pentru tâlhărie calificată, clasat în regim maximă siguranţă, a părăsit Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti, unde se afla internat pentru investigaţii medicale.

Teoretic, el se afla sub pază strictă, dar a reușit să fugă după ce a mers la baie.

Deținutul a încercat să atragă atenția de mai multe ori

Adrian Constantin Dincă a mai avut nenumărate tentative de automutilare în penitenciar, în speranţa că va putea evada din spital. În 2016, el şi-a băgat un cui în cap. Şi acum a ajuns la spital după o rană provocată în spatele gratiilor în urma unei încăierări, scrie observatornews.ro.

Când s-a văzut în libertate, deținutul a luat metroul și tramvaiul și s-a îndreptat spre cartierul Rahova. După câteva ore, el a fost prins și încătuşat de angajaţii administraţiei penitenciarelor. La pedeapsa de 23 de ani și 10 luni pe care o ispășea se va adăuga acum și cea pentru evadare.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Mai 2022 - 10 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.