Invatatoarea Cristiana Anghel din Caracal, aflata de 58 de zile in greva foamei, a declarat ca se simte slabita si obosita, dar nu va renunta la greva foamei.
"Nu, nu renunt la greva foamei. Ieri (marti - n.r.) am avut o zi mai grea, am fost si bulversata de vizita mamei mele care a insistat sa ma realimentez. Am reusit s-o conving pe mama mea ca nu voi muri. Voi renunta la greva foamei doar daca medicii vor spune ca altfel voi muri imediat. Toata lumea ma roaga sa renunt, dar le explic tuturor ca, daca am rezistat atat, voi rezista si in continuare. Sunt ametita, obosita, am avut si foarte multe vizite care imi fac placere, dar ma obosesc", a spus Cristiana Anghel, citata de AGERPRES.

Invatatoarea este internata pentru monitorizare la Institutul de Boli de Nutritie din Bucuresti unde zilnic primeste perfuzii cu ser fiziologic si clorura de potasiu, dar refuza alimentarea artificiala, desi mama sa a insistat sa se realimenteze pentru a nu-si pune viata in pericol. [Invatatoarea din Caracal nu renunta la greva foamei]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.