Tavanul etajului unu din cadrul centrului comercial Vitantis, situat in cartierul Vitan Barzesti din Bucuresti, s-a prabusit, joi, iar mai multe ambulante au fost trimise la fata locului, anunta surse oficiale.

Conform reprezentantilor, in urma incidentului, o portiune de aproximativ 50 mp din tavanul fals de rigips s-a fisurat, in cele din urma cazand peste zona restaurant a centrului comercial.

Oficialii Vitantis declara ca portiunea afectata era inchisa in totalitate, intrucat centrul comercial urmeaza sa primeasca noi magazine, fiind in plin proces de reamenajare. Nu a existat nicio victima si nici o persoana ranita, cetatenii care au vazut scena aflandu-se la o distanta de minim 10 metri. De asemenea, in afara prabusirii acestei portiuni din tavanul centrului comercial, nu au existat daune de niciun alt tip.

In cadrul incidentului, magazinul Carrefour nu a fost implicat in niciun fel, intrucat acesta s-a produs la etajul I al galeriei comerciale.

Autoritatile locale au fost foarte prompte, conform procedurii legale standard, astfel ca SMURD, Salvarea si Pompierii s-au prezentat intr-un timp foarte scurt la fata locului.

  • O a doua prabusire a avut loc la Carrefour Vitan, cand serviciile de interventie au intrat

O a doua prabusire a avut loc la complexul comercial Carrefour Vitan, cand serviciile de interventie si echipajele de ambulanta au inceput sa evalueze prima prabusire a tavanului fals, au afirmat surse oficiale, aflate la locul accidentului, scrie MEDIAFAX.

Tavanul s-a prabusit la etajul intai, deasupra scarii rulate ce ducea la restaurantele de jos. Concret, o bucata foarte mare din tavanul fals din rigips a cazut, iar la scurta perioada, in aceeasi zona, s-a desprins o alta parte, pompierii fiind invaluiti in praf, iar timp de cateva minute nu au mai vazut nimic.

Ei spun ca exista riscul sa se mai desprinda bucati din tavan.

  • Ciocan: In accidentul de la Carrefour Vitan, deocamdata nu s-au inregistrat victime

Comisarul sef Christian Ciocan, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, a declarat ca in accidentul de la Carrefour Vitan-Barzesti nu s-au inregistrat victime, politistii au plecat la fata locului pentru investigatii.
Citeste si:
Arad: Primăria demolează peste 80 de balcoane de la cinci blocuri,...
Arad: Primăria demolează...

Si echipajele de ambulanta confirma faptul ca nu s-au inregistrat victime.

Mai multe ambulante si masini de pompieri au fost alertate pentru accidentul de la Carrefour Vitan, unde s-a prabusit un tavan fals, al unei galerii, unde se afla restaurante si magazine.

Comisarul Ciocan a precizat ca a fost informat ca ar fi existat o problema in zona scarilor rulante.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.