Tatal unui copil in varsta de sase luni spune ca bebelusul a intrat in stop cardiac dupa ce a fost tratat de medici de la Spitalul Elias din Capitala, el fiind transferat la Spitalul "Grigore Alexandrescu", in stare foarte grava.

Vasile Costel, din Bucuresti, a povestit ca el si sotia lui au dus bebelusul la Spitalul Elias marti seara, pentru ca acesta nu manca. Barbatul a spus ca, dupa ce medicii au incercat timp de trei ore sa-i puna bebelusului o branula, acesta a intrat in stop cardiac si, imediat dupa ce a fost resuscitat, a fost transferat la Spitalul "Grigore Alexandrescu", transmite MEDIAFAX.

Tatal copilului a mai spus ca bebelusul nu avea nimic inainte sa ajunga la Spitalul Elias, in afara de faptul ca nu avea pofta de mancare. El ii acuza pe medicii de la Spitalul Elias care l-au ingrijit pe copil ca sunt vinovati pentru situatia la care s-a ajuns.

"Cum se poate ca dupa trei ore in care l-au chinuit si nu au reusit sa-i puna o branula, copilul sa intre in stop cardiac, desi inainte nu avea nimic grav. Singura lui problema era ca nu manca asa cum trebuie", a spus Vasile Costel.

El a precizat ca bebelusul este acum in grija medicilor de la Spitalul "Grigore Alexandrescu", insa starea lui este foarte grava.

Cititi si: Explozia de la maternitate, cel mai grav accident din ultimele decenii

Tragedia de la Giulesti: Personalul medical, dosar de urmarire penala


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.