Cele mai mari trupe autohtone de muzica rock vor concerta marti, in Capitala, in beneficiul copiilor.

Construirea noului spital de copii "Marie Curie" din Capitala va fi sprijinita marti de un concert caritabil intitulat "Rock pentru viata", la care vor urca pe scena, in Piata Constitutiei, nume importante ale muzicii romanesti.

Astfel, in cadrul concertului "Rock pentru viata", organizat de Fundatia "Salvati-va Ingerii", vor canta Mihai Margineanu, Les Elephants Bizarres, Vunk, Sarmalele Reci, Taxi, Vita-de-Vie, VH2, Compact, Proconsul, Bere Gratis, Voltaj, Stefan Banica Jr., Iris, Dida Dragan si Corul Allegretto. Evenimentul va incepe la ora 17.00.

Proiectul viitorului spital include un corp cu peste 250 de paturi, un centru de cercetari medicale, un hotel si un restaurant pentru parinti si corpul medical, precum si un centru de conferinte. Toate acestea vor fi construite pe un teren din sectorul 4.

Datorita acestui concert, sindicalistii de la metrou vor face greva marti doar pana la ora 12.00. [Greva Metrorex va dura doar 8 ore].


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.