Cu mic, cu mare, bucurestenii "deschisi catre diversitate" sunt asteptati sa participe in acest an la sarbatoarea impotriva homofobiei, mai popular numita "Gay Fest".

In acest an evenimentul va avea loc in perioada 17-23 mai si se anunta a fi unul spectaculos, potrivit asociatiei ACCEPT. Gay FEST va debuta pe data de 17 mai 2010, de Ziua Internationala Impotriva Homofobiei – IDAHO –, si se va incheia cu Marsul Diversitatii pe data de 22 mai.

Vazi aici cum s-a desfasurat Gay Fest in 2009

Sarbatoarea, care va dura o saptamana, va include conferinte, expozitii, ateliere de teatru si pictura, cursuri de dans, concerte si sesiuni de scurt metraje la care sunt asteptati sa participe toti cei care sprijina cauza gay si nu numai. Gay Fest-ul fiind mai mult decat orice o “sesiune” de cunoastere in care oamenii sunt invitati sa vada ca aceasta comunitate gay, de care tuturor le este “frica”, nu le afecteaza vietile de zi cu zi si este formata din oameni la fel ca toti ceilalti. Iar la finalul unei saptamani incarcate de evenimente, sarbatoare se incheie cu deja binecunoscutul Mars al Diversitatii.

Programul intreg il puteti vedea aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.