O sucursala a bancii elene Pireus Bank, situata pe strada Nerva Traian din Capitala, a fost jefuita luni la pranz de un barbat inarmat.

Sucursala bancii elene a fost jefuita de un barbat care a amenintat-o pe una dintre casiere cu un cutit si a obligat-o pe alta sa-i aduca banii. Inarmat cu un cutit, barbatul s-a indreptat catre o casierita, pe care a amenintat-o si i-a cerut bani. Astfel,Prejudiciul produs la sucursala se ridica la 5.100 de lei si 1.300 de euro, au precizat pentru NewsIn surse judiciare.

Jaful s-a consumat in mai putin de un minut, iar butonul de panica a fost accesat de casiere, dupa ce agresorul a plecat din sediul unitatii bancare.
La fata locului au venit politisti care au adunat marturii si au incercat sa afle semnalmentele barbatului pentru a realiza portretul-robot. Mai mult decat atat, toate unitatile mobile ale Politiei Capitalei au fost alertate pentru a cauta suspectul.

De asemenea, banca Piraeus si Politia Capitalei sunt in litigiu. Reprezentantii bancii contesta in instanta o amenda pe care oamenii legii le-au aplicat-o pentru masuri de securitate superficiale in cazul unui bancomat al bancii, care nu dispune de paza umana.

Citeste pe acelasi subiect:

Jaf armat la Iasi. Un barbat a fugit cu 300 de lei

Jaf armat in Resita


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.