Opt delfini au ajuns in ultimele zile in acvatoriul Portului Constanta, in cautare de hrana.

Reprezentantii Oceanic Club au adresat un apel echipajelor navelor care opreaza in zona sa aiba grija sa nu raneasca mamiferele, transmite corespondentul NewsIn.

”In cursul ultimelor trei zile, echipa de monitorizare Oceanic-Club din cadrul programului DELFINII IN CRIZA ! - DOLPHINS IN DISTRESS! au inregistrat prezenta a opt exemplare delfini, din specia Tursiops truncatus si Phocoena phocoena, la intrarea in acvatoriul portului Constanta - zona Agigea”, a declarat Razvan Popescu Mirceni, directorul coordonator al Oceanic Club.

Acesta a spus ca, cel mai probabil, mamiferele vor mai stationa in zona cateva zile, avand in vedere conditiile prielnice de capturare a hranei din acest sector.

”Facem un apel pe aceasta cale catre echipajele navelor, pilotinelor si salandelor care opereaza in zona sa manifeste aten?ie sporita pentru evitarea potentialelor accidente”, a mai spus Popescu Mirceni.

O echipa mobila a Oceanic Club este pregatita sa intervina daca va fi cazul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.