Dan Nica, ministru al administratiei si internelor, a convocat luni membrii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, se arata intr-un anunt postat pe pagina de internet a Ministerului Administratiei si Internelor .

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta s-a reunit la sediul Ministerului Administratiei si Internelor, incepand cu ora 11.00.

Masurile si recomandarile Ministerului Sanatatii in vederea aparitiei cazurilor de gripa porcina

Tema abordata are in vedere masurile pentru preintampinarea aparitiei virusului febrei porcine. La reuniune participa ministrul sanatatii, Ion Bazac.

ANSVSA a infiintat duminica un Comitet de Monitorizare a evolutiei gripei porcine al carui rol este de a analiza informatiile si datele, pe masura ce acestea sunt primite si sa dispuna si sa aplice masurile care se impun, in functie de evolutia situatiei, a informat institutia.

Presedintele ANSVSA, Marian Zlotea, a declarat, duminica, pentru NewsIn, ca Romania nu a primit inca nici o alerta din partea UE cu privire la gripa porcina, manifestata in Mexic si in SUA, dar va initia, incepand de luni, o campanie preventiva de informare a populatiei si a crescatorilor de porci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.