Vicepresedintele PD, deputatul Ioan Oltean, a declarat, duminica, la aflarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca rezultatele obtinute de PD indreptatesc formatiunea din a carei conducere face parte, sa creada ca se indreapta, in 2008, „cu pasi sigurio spre Palatul Victoria”.
„Ca sa fiu foarte sincer, este un rezultat bun pentru PD. Procentul de 31,5% este unul care ne indreptateste sa credem ca ne indreptam, anul viitor, cu pasi foarte siguri spre Palatul Victoria. Personal asteptam un procent mai ridicat pentru PD date fiind si sondajele de opinie care, in ultimele zile, indicau pentru noi un procent de peste 35%. Probabil ca prezenta extrem de redusa a populatiei la vot a determinat scaderea acesta, dar, cert, este un procent pe care partidul il merita si prin care suntem confirmati drept cel mai puternic partid din Romania”, a spus Ioan Oltean.

Intrebat cat la suta din procentele obtinute de PD au fost opera presedintelui Traian Basescu, Oltean a spus ca procentele nu pot fi cunatificate.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.