Prim-vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara a declarat, miercuri, ca organizarea simultana a alegerilor europarlamentare si prezidentiale ar insemna o diminuare care nu-si are rostul a mandatului presedintelui si a aratat ca argumentele invocate de Ponta sunt demagogice si hilare.

"Nu sunt de acord cu aceasta comasare a alegerilor. Ar insemna o diminuare a mandatului presedintelui, care nu-i vad rostul", a spus Mihai Stanisoara, pentru MEDIAFAX.

El a spus ca argumentul invocat de Victor Ponta pentru comasarea alegerilor, referitoare la o singura campanie electorala intr-un an, este "pur demagogic".

"Anul trecut cand au pus tara pe butuci cu un referendum si cu scandaluri nu i-a interesat acest lucru. Este hilar", a adaugat Stanisoara.

El a mai spus ca nici macar in spatele acestei propuneri nu sta dorinta de reducere a cheltuielilor cu alegerile, ci este vorba de un scop politic.

"Este vorba de un scop politic dat de faptul ca aceste cateva saptamani ale Guvernului Ponta II au aratat ca guvernarea nu este usoara pentru ei, sunt constienti ca scad in sondaje, in preferintele oamenilor cu fiecare timp care trece, si e limpede teama acestora de pierdere a alegerilor, care ii face sa incerce alte solutii", a mai spus Stanisoara.

Citeste si: Ponta, despre devansarea prezidentialelor: Ar fi extraordinar de bine pentru Romania


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.