Premierul Ponta a remarcat, in Guvern, ca in ultimul timp face "tot felul de alegeri ciudate", precum UDMR in Guvern sau mentinerea la Finante a secretarului de stat Gheorghe Gherghina, si l-a intrebat pe Hasotti "cine e mai rau", acesta evitand un raspuns, dar spunand ca a fost felicitat de colegi.

La inceputul sedintei de marti a Guvernului, premierul Victor Ponta a spus, in gluma, ca a pierdut din popularitate dupa ce, intr-o emisiune televizata, a anuntat ca actualul secretar de stat din Ministerul Finantelor Gheorghe Gherghina va ramane pe aceasta functie, deoarece este singurul in masura sa elaboreze si sa incheie un buget de stat.

"Am spus, in gluma, ca bruma de popularitate pe care o mai aveam mi-am pierdut-o aseara, cand i-am luat apararea la televizor domnului Gherghina", a spus Ponta ministrilor, transmite MEDIAFAX.

In acest context, premierul l-a intrebat pe ministrul Culturii, senatorul PNL Puiu Hasotti, cine este "mai rau", UDMR sau Gheorghe Gherghina.

"In ultimul timp fac tot felul de alegeri ciudate, ba cu UDMR-ul, ba cu domnul Gherghina. Da, domnul Hasotti, cine e mai rau, UDMR-ul sau domnul Gherghina?", a intrebat premierul.

"Sincer? De fata cu presa? Aveti curaj sa ma intrebati?", a replicat Hasotti.

"Nu, lasati, imi spuneti in privat, va rog, ca eu stiu raspunsul", a raspuns in cele din urma Victor Ponta, razand.

"Problema este ca foarte multi colegi de cabinet m-au felicitat calduros!", a continuat Hasotti.

"Da, dar daca nu v-am felicitat eu, tot degeaba!", a conchis Ponta, ministrul Hasotti dandu-i dreptate.

In urma cu o saptamana, ministrul Culturii, senatorul PNL Puiu Hasotti, a declarat ca este ferm impotriva unei aliante la guvernare a USL cu UDMR.

Luni, premierul Ponta a anuntat, luni, ca decizia finala este ca UDMR sa nu faca parte din Guvern.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.