Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat ca poate garanta unitatea USL pana in 2014, cand spera sa obtina functia de presedinte al Romaniei.

"Cel tarziu in 2014, eu sper sa ajung prin votul cetatenilor presedinte, deci eu va pot garanta unitatea USL pana in 2014", a declarat Antonescu, potrivit realitatea.net.

"Nu pot sa spun ce si cand se va intampla. Pot sa spun, sa garantez chiar, ca vointa politica la nivelul conducerii PNL si bazei sale, a corupului parlamentar care vine, ca si la PSD din cate imi dau seama, este sa reusim un ciclu de guvernare in asa fel incat, simplu spus, ceea ce construim impreuna acum sa prezinte un fundament. Cu alte cuvinte, daca dupa 2016 nu vom mai fi impreuna – ceea ce e foarte probabil – unii dintre noi vor ramane la guvernare – ca vor fi ei, ca vom fi noi. Atunci, oamenii astia vor construi mai departe, nu vor strica din nou ce s-a facut in ciclul anterior pentru ca au fost si ei parte in aceasta constructie", a mai adaugat presedintele PNL.

Crin Antonescu nu este singurul membru PNL care tinteste functia suprema in stat. Deputatul PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat ca, desi nu exclude o candidatura la alegerile prezidentiale din 2014, alegerile parlamentare sunt prioritare.

"E putin prea devreme sa discutam acest subiect. Nu e un subiect despre care sa spun ca e inchis pentru mine, dar in momentul de fata prioritatea o reprezinta alegerile din 9 decembrie si dorinta de a obtine un rezultat favorabil. E un pic prematur sa discutam acest subiect pentru ca nici nu am terminat alegerile parlamentare", a declarat Tariceanu.

Citeste si: Sondaj: Crin Antonescu, preferatul romanilor pentru functia de presedinte


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.