Deputatul PNL Calin Popescu Tariceanu a declarat ca, desi nu exclude o candidatura la alegerile prezidentiale din 2014, alegerile parlamentare sunt prioritare.

"E putin prea devreme sa discutam acest subiect. Nu e un subiect despre care sa spun ca e inchis pentru mine, dar in momentul de fata prioritatea o reprezinta alegerile din 9 decembrie si dorinta de a obtine un rezultat favorabil. E un pic prematur sa discutam acest subiect pentru ca nici nu am terminat alegerile parlamentare", a declarat Tariceanu, potrivit adevarul.ro

De asemenea, fostul premier a afirmat ca, la un moment dat, Uniunea Social Liberala va disparea intrucat fiecare partid doreste sa obtina, in final, votul majoritar al cetatenilor.

"La un anumit moment, va trebui sa ne despartim pentru ca suntem partide cu un anumit profil ideologic si fiecare partid aspira sa obtina in final votul majoritar al cetatenilor pentru a-si pune programul in practica fara a face compromisuri. In plus, exista si o amenintare potentiala sau un adversar pe care nu trebuie sa-l scapam din vedere care este PDL, lucru valabil pentru PNL, dar nu si pentru PSD", a mai adaugat Tariceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.