Deputatul PDL Alin Trasculescu va fi schimbat, luni, din functia de presedinte al Organizatiei PDL Vrancea, a anuntat presedintele partidului, Vasile Blaga, aratand ca inceteaza sustinerea politica a PDL pentru deputatul Trasculescu.

Blaga a aratat ca de pe listele parlamentare nu mai poate fi retras nimeni, mentionand ca au fost cazuri cand au fost alesi primari decedati, transmite MEDIAFAX.

Vasile Blaga a mai spus ca de duminica a dat dispozitie liderului deputatilor PDL, Mircea Toader, ca deputatii democrat-liberali sa fie prezenti in Bucuresti si sa voteze in Comisia juridica a Camerei si in plen solicitarea procurorului general de ridicare a imunitatii deputatului Trasculescu.

Presedintele PDL a precizat ca Trasculescu ramane membru al partidului pana cand va fi eventual arestat.

"In momentul in care se va prezenta in fata instantei si va fi arestat, pe loc il vom da afara din partid", a spus Blaga.

Deputatul PDL Alin Trasculescu este cercetat pentru trafic de influenta, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata si instigare la spalare de bani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.