Liderul deputatilor PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, miercuri, referindu-se la ideea unei noi suspendari din functie a presedintelui Basescu, ca "multi dintre politicienii romani ar face bine daca ar scapa de obsesia care ii bantuie de dimineata pana seara".

Potrivit MEDIAFAX, fostul premier a fost intrebat daca este cazul unei noi suspendari a presedintelui Traian Basescu, in contextul in care presedintele PE, Martin Schulz, i-a indemnat pe politicienii de la Bucuresti sa lase deoparte luptele partizane.

"Cred ca trecem de la sarba la vals, ca sa ma exprim elegant. Nu are nicio legatura discursul presedintelui cu a doua parte a intrebarii... E un subiect care mi se pare ca este adus in discutie intr-un mod nepotrivit, cred ca Romania si mediul politic, multi dintre politicienii romani ar face bine daca ar scapa de obsesia care ii bantuie de dimineata pana seara", a precizat Tariceanu.

El a mai sustinut ca Romania a fost slabita in plan european de episodul suspendarii din functie a presedintelui Traian Basescu.

"O tara cum este Romania care vara trecuta a fost in mod predominant macinata de acest conflict politic major nu poate sa contribuie cu deplinatatea fortelor sale ca problemele europene sa-si gaseasca o rezolvare. Cu alte cuvinte, noi nu ne putem aduce contributia pe care multi o asteapta pentru ca Romania este intr-un fel slabita in urma acestei situatii politice pe care am traversat-o in vara trecuta", a explicat liderul deputatilor PNL.

Citeste si: Voiculescu nu renunta: Basescu trebuie suspendat. Referendumul, odata cu alegerile


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.