Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a subliniat faptul ca Traian Basescu trebuie suspendat cat mai curand, astfel incat referendumul de demitere sa aiba loc odata cu alegerile parlamentare.
"Traian Basescu trebuie suspendat. 10 decembrie trebuie sa fie ziua in care Traian Basescu nu mai e presedintele Romaniei. Sigur acest lucru nu depinde numai de mine. Cum in 2007 a depins de romani, cum in 2012 nu a mai depins de romani, dar a depins de Europa si de interesele straine Romaniei, eu cred ca 9 decembrie poate fi ziua in care romanii mergand la vot sa-si aleaga parlamentarii sa poata sa voteze pentru demiterea lui Traian Basescu", a declarat Voiculescu, potrivit realitatea.net.

Totusi, presedintele fondator al PC a precizat ca este doar opinia sa personala, USL avand lideri capabili sa ia cea mai buna hotarare pentru romani.

"Vreau sa fiu foarte clar: e opinia mea personala. USL are liderii sai politici, care vor lua hotararea care cred ei ca este mai buna pentru ei si pentru romani"
, a mai adaugat Voiculescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.