Liderul PSD Victor Ponta a declarat, marti, la Biroul Electoral Judetean Gorj, inaintea depunerii candidaturii pentru Colegiul 6, Targu Jiu, la Camera Deputatilor, ca nu stie cine mai candideaza si ca nu are nicio problema "de contracandidati", sustinand ca are emotii " mai ales pentru 2016".

Intrebat daca are emotii, Victor Ponta a raspuns: "Am emotii si pentru 2016, mai ales ca acum.... or sa ma voteze oamenii, dar in 2016 vreau sa vad daca va fi la fel", transmite MEDIAFAX.

La intrebarea cum comenteaza posibila candidatura a liderului PP-DD, Dan Diaconescu, in judetul Gorj, in acelasi colegiu cu el, presedintele social-democratilor, Victor Ponta, a spus ca nu stie cine candideaza si ca nu are nicio problema in acest sens.

"Eu nu stiu cine candideaza si repet nu am nicio problema. Eu, unul, n-am nicio problema de contracandidati, ci doar vreau sa-i conving pe oamneni ca echipa din 2004 merge mai departe", a declarat Ponta.

Ulterior, liderul PSD a declarat ca "este posibil" ca USL sa obtina toate cele opt colegii din Gorj cu peste peste 50 la suta din voturi.

"Eu consider ca este un obiectiv rezonabil si posibil ca USL sa castige cu peste 50 la suta toate cele opt colegii din Gorj. De altfel, in 2008, cand eram separati de PNL, noi am avut patru colegii cu peste 50 la suta si celelalte in apropiere, acum, impreuna cu colegii liberali da, cred ca vom castiga toate cele opt colegii", a spus Ponta, dupa depunerea candidaturii la BEJ Gorj.

Parlamentare 2012: Diaconescu va candida impotriva lui Victor Ponta

Referitor la posibila candidatura a lui Dan Diaconescu in Gorj, Ponta a mai spus, raspunzand unei intrebari, ca "toata lumea e binevenita" in acest judet, dar ca "multi au venit si au plecat".

"Aveti dumneavoastra, presa, o obsesie. Nu stim daca vine si multi au venit si au plecat. Toata lumea e binevenita la Gorj. Cum e vorba, lung e drumul Gorjului. Dar nu asta e problema, problema e ca Gorjul e un judet dezavantajat de ceea ce s-a intamplat in Romania dupa 1990. Incet-incet am inceput sa reconstruim aceasta zona si sa dam oamenilor o speranta de a trai aici, de a trai o viata mai buna", a afirmat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.