Dan Diaconescu se tine de cuvant si isi depune candidatura pentru un post de deputat in colegiul 6 din Targu Jiu, acelasi colegiu in care va candida si presedintele PSD, Victor Ponta.

Potrivit rtv.net, marti, la ora 17:00, premierul Victor Ponta isi va depune candidatura la alegerile parlamentare din 9 decembrie. Liderul USL se va lupta cu Dan Diaconescu pentru un post de deputat in colegiul 6 din Targu Jiu.

La inceputul lunii octombrie, liderul PP-DD declara ca a fost rugat de multi specialisti in politica sa "obtureze accesul domnului Ponta in viitorul Parlament".

"M-au rugat multi specialisti in politica sa obturez accesul domului Ponta in viitorul Parlament. Voi candida in colegiul in care va candida domnul Ponta, oriunde va candida el", a declarat Diaconescu.

La auzul acestei vesti, premierul Ponta a afirmat ca oamenii din Gorj sunt amatori de muzica si de arta, nu de circ.

"Nu voi schimba niciodata colegiul in care candidez, pentru ca oamenii din Targu Jiu au fost alaturi de mine cand nu aveam nicio functie si foarte putini ar fi crezut vreodata ca voi ajunge premier sau presedinte de partid. In rest, sa stiti ca cei din Gorj sunt foarte mari amatori de muzica si de arta, nu de circ", a afirmat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.