Finalizarea listelor de candidati USL a fost prilej de glume intre liderii USL, Ponta intreband daca Antonescu, care intarziase, mai este in USL, la randul sau Liviu Dragnea avand un schimb de replici despre plagiat cu liderul liberal, la depunerea candidaturilor la Teleorman.

Potrivit MEDIAFAX, luni, in debutul conferintei de presa care a urmat sedintei liderilor USL de la Bucuresti, Victor Ponta a intrebat zambind: "Mai e, mai, Crin in USL?". El a continat, adresandu-se lui Crin Antonescu, care tocmai sosise: "Am crezul ca ai fugit." In timp ce se aseza, Antonescu a replicat: "Important e sa terminam impreuna".

Cateva ore mai tarziu, la Alexandria, in timp ce asteptau sa le fie inscrise dosarele de candidatura la BEJ Teleorman, secretarul general al PSD Liviu Dragnea si Crin Antonescu au avut un dialog care s-a incheiat cu intrebarea primului: "La plagiat tot asa e?".

Dragnea si Antonescu si-au depus candidaturile impreuna, luni, la ora 17.00, la BEJ Teleorman. Cei doi au fost intampinati de cateva zeci de sustinatori si li s-a oferit cate un buchet mare de flori.

Ulterior, Dragnea si Antonescu au mers la BEJ, insotiti de jurnalisti, unde au asteptat circa cinci minute pentru insrierea dosarelor de candidatura.

In aceste cinci minute, cei doi au avut urmatorul dialog, fara a se feri de microfoanele jurnalistilor:

"Crin Antonescu: Dar nici nu ploua, sa stii...
Liviu Dragnea: A venit cu belsug, are inima buna... eu chiar am emotii...voi ati trecut prin asta. Eu nu am mai candidat la Parlament, e prima oara.
C.A.: N-ai mai candidat. Sa stii ca este cea mai inalta demnitate de fapt pe care ai atins-o.
L.D. : Chiar cred. M-au sunat si m-au incurajat
C.A.: Ehe...Bine, aici e putin ca in armata. Stii, la primul mandat, in perioada, la armata...
L.D.: Si acuma o sa revezi lucruri cunoscute...2000-2004 ai fost activ aici
C.A.: Nu, nu, eu vorbesc de tine, ca debutant.
L.D.: Da, ca debutant...O sa-mi fie greu sa merg numai pe un singur colegiu...
C.A.: Ehe...Ca la armata.
L.D.: La organizatie, la liberali, sunt cam aceiasi oameni - 2000-2004...
C.A.: Da, suntem partid conservator acuma, cu Voiculescu. Si e din ce in ce mai la dreapta conservatoare, cu voi... Aicea e ca la lucrarile astea de diploma, ca la alea din proiecte, iti pune intrebari din dosar, stii..
L.D.: La plagiat tot asa e?
C.A.: Nu stiu...(rasete)."

Citeste si:
Liviu Dragnea a postat o nouă rețetă. Internauții, glume pe seama...
Liviu Dragnea a postat o nouă...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.