Liviu Dragnea a postat o nouă rețetă, care a generat un val de reacții venite din partea internauților, care se amuză copios pe seama rețetelor din „bucătăria de acasă”. Iată ce au comentat aceștia!

Glume pe seama lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea vrea să dea lovitura în mediul online, iar de curând și-a făcut un canal de YouTube pe care a început să posteze rețete. Prima filmare urcată pe canal a făcut furori adunând peste 100.000 de vizualizări în mediul online, dar și peste 2000 de comentarii, unde oamenii au făcut glume pe seama fostului politician.

În urmă cu doar câteva ore, el a mai postat o rețetă, iar comentariile nu au încetat nici ele să apară. Și de data aceasta el a ales să le prezinte oamenilor care îl urmăresc o nouă rețetă de post, afirmând și că gătitul nu se învață, ci se fură. Nici descrierea videoclipului nu a trecut neobservată de către internauții care nu ignoră nici faptul că a făcut închisoare, mulți fiind de părere și afirmând în secțiunea de comentarii, fără niciun fel de teamă, faptul că a ieșit mult devreme din spatele gratiilor.

„Vă prezentăm o rețetă delicioasă de orez cu legume și ciuperci, pregătită în mod tradițional cu ingrediente proaspete și iubire”, a scris Liviu Dragnea, pe internet.

De când Liviu Dragnea s-a apucat de gătit, oamenii au început să facă o mulțime de glume pe seama lui și chiar videoclipuri de reacție, dar cele pe seama cărora se vorbește cel mai mult sunt comentariile. Pe fostul lider PSD nu l-au afectat vorbele rele, ci a postat deja a doua rețetă destinată mai ales celor care țin post, în această perioadă a anului. În ciuda acestor comentarii, au fost și oameni care l-au sfătuit să pună numele rețetelor pe care le aduce în atenția lor, în titlu.

„Gătitul nu se învață, se fură. Va mulțumim ca ne-ați aratat”, „Tin minte cand ne spunea Liviu ca o sa ajunga un mare bucatar, ne-ai facut mandrii pe toti colegii de celula”, „In sfârșit ați găsit o cale legală pentru blaturi. Mult succes pe aici!”, "Rămâneți până la final pentru a afla cum am ieșit din Lidl cu toate ingredientele fără să declanșez alarma”, „Sper să meargă bine canalul ca să nu mai fie nevoie să faceți politică! Mult success!”,„Nu vreau sa ies ca un prost din politica” Liviu, 2018”, „A postat regele gastronomiei, țineți-o tot așa”, „Nu fură, el ia pe șustache”, „Să nu fure și eclerele la tavă că mai bagă doi ani de tinichigerie”, „Furtul e în ADN-ul lui”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Citeste si:
Cătălin Bordea, glume pe seama Liviei. Regretă sau nu că și-a...
Cătălin Bordea, glume pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Aprilie 2023 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.